fbpx
Header Nieuws Bericht
Donny de Vos

B & P Professionals uitgebreid met twee partners

,,Dit is zo’n belangrijke stap in de continuïteit van het bedrijf, ik ben heel blij met deze twee nieuwe partners.” De huidige eigenaren Donny de Vos, Niek Bleumink en Dennis Seesing zijn zeer content met het nieuws dat B & P Professionals is uitgebreid met twee partners. Marco van den Hoorn en Pim Weening gaan zich met al hun specifieke expertise richten op zowel de korte als lange termijn. ,,We willen onze klanten nog beter bedienen.”

Het duo kan zich hier ook helemaal in vinden. Van den Hoorn stelt zich allereerst voor. ,,Ik heb - al zeg ik het zelf - best ruime ervaring in het ondernemerschap. Ik ben vier jaar mede-eigenaar geweest van een werving- en selectiebureau. De afgelopen 2,5 jaar ben ik ZZP’er geweest in de arbeidsbemiddeling, verzekeringen vormden al die jaren de hoofdmoot voor mij. Trots ben ik dan ook zeker dat de directie mij heeft gevraagd om toe te treden als partner. Heel mooi ook is dat B & P een snelgroeiende detacheerder is met grote ambitie voor de komende jaren en daar wil ik mij graag aan verbinden. Daarentegen wil ik wel graag de nuance aanbrengen dat groei niet een doel op zich moet zijn. Het gaat er vooral om dat we met onze deskundigheid, kennis van de markt en de persoonlijke aanpak de kwaliteit hoog houden. Dan komt de gezonde, organische groei vanzelf.” Bleumink: ,,Ons bedrijf is met het aantreden van deze twee kundige mensen klaar voor de toekomst. We bieden met deze stap continuïteit én we voegen waarde en kwaliteit toe. Ze hebben ook zóveel specifieke branchekennis. Daarmee gaan we veel kwaliteitsslagen maken. En ja, we zijn trots dat we voor de vierde keer op rij de FD Gazellen Award hebben gewonnen. Dat tekent onze snelle groei als detacheerder.”

Weening is met name gepokt en gemazeld binnen het publieke domein. De senior recruiter van het Arnhemse bedrijf werkt sinds 2004 in de publieke sector en gaat binnen B & P de tak public verstevigen en uitbouwen. ,,Ik heb zowel uitvoerende als leidinggevende functies bekleed bij o.a. woningcorporaties, bij een detacheerder ben ik de initiator en verantwoordelijke geweest voor de start en ontwikkeling van een succesvol landelijk detacheringconcept binnen de publieke sector gericht op young professionals.” Verder richtte hij ook een eigen bedrijf op, “De Leiderschapfabriek”, waar hij als intermediair met ervaren interim managers organisaties ondersteunde bij de implementatie van resultaatgericht coachend leiderschap. Nu zet Weening zich dus voor de volle honderd procent in voor B & P. Hij vertelt op zijn beurt: ,,Ik geloof enorm in dit bedrijf, ik ben de directie dan ook erkentelijk dat zij mij gevraagd hebben en als partner toetreed. We willen als bedrijf waarde toevoegen, dat ik daar mijn bijdrage aan mag leveren en onderdeel vanuit maak, is iets heel moois. De organisatie staat en het werken bij B & P voelt als een warm bad en tegelijkertijd ook heel professioneel. De mooie mix van informeel en professioneel, daar voel ik me prettig bij.” 

Het onderdeel banking staat al als een huis bij B & P, verzekeringen en het publieke domein zijn de groeipijlers maar ook deze business units beginnen al goed vorm te krijgen. Daar zijn respectievelijk Van den Hoorn en Weening verantwoordelijk voor. Van den Hoorn: ,,Ik wil bij B & P verder bouwen ‘aan de club’ en me ontwikkelen tot een nog betere ondernemer. Verder wil ik het bedrijf nóg beter op de kaart zetten en een mooie reis maken samen met mijn collega’s.” Weening: ,,Naast het uitbreiden en het goed blijven bedienen van onze klantenportefeuille, regionaal en landelijk, is het binden en ontwikkelen van onze professionals een prachtige opgave voor de komende jaren.”

B&P in beeld