fbpx
Header Nieuws Bericht
Kim Bosmann

Alweer vijf jaar in dienst!

Onze duizendpoot Kim is alweer vijf jaar bij ons in dienst en wat zijn wij toch blij met haar! Al sinds het begin speelt zij een belangrijke rol en eigenlijk is zij niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ben jij benieuwd wat Kim heeft te vertellen over haar afgelopen periode bij B&P? Lees dan verder!

Jubileum

5 jaar in dienst bij B&P! Wat klinkt dat kort als ik me bedenk hoe “eigen” B&P voor me is. Als ik terug denk aan wat we allemaal gedaan hebben; stappen die gemaakt zijn, verhuizingen van kantoor, naamwijzigingen, groei van aantal medewerkers, uitbreiding van het interne team, mensen die op mijn pad kwamen, mijn eigen rol binnen het bedrijf dat zich meerdere kanten op heeft ontwikkeld, alles wat ik geleerd heb, leuke uitjes en feestjes die we gevierd hebben; ja, dan lijkt het al een hele lange tijd. En met plezier!

B&P was net echt van start gegaan toen ik erbij kwam. Samen met Tjalle en Donny deden we, vanuit een kantoor van 20 m2, ons best om 3, 4, 5 medewerkers aan het werk te houden. Samen pakten we alles op wat er voorbij kwam. Samen maakten we plannen. Samen probeerden we ons steeds meer te professionaliseren. Samen groeiden we naar meer.

Op dit moment zijn we nog steeds samen, maar samen met Niek daarbij en Melisa, Bas, Daniël, Niek, Desney, Marlijne en Tijn, vormen we nu een intern team van 11 in een kantoor van 200 m2. Samen doen we ons best om 60 medewerkers met plezier aan het werk te houden. Samen zorgen we ervoor dat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Samen zullen wij nog nieuwe plannen realiseren en doorgroeien.

B&P is een succes en ik mag daarbij horen. Bedankt lieve collega’s voor alle verwennerij.

Het bewijs ligt er: Samen komen we verder!

Nieuws Bericht Kim 5 Jaar in Dienst
B&P in beeld