fbpx
Header Blog Bericht
Desney Jansen

Als één team tegen het Coronavirus!

We zijn met z’n allen in de ban van het coronavirus. Terwijl het sociale leven stilvalt, wordt er met man en macht gewerkt aan de bestrijding van het virus en de gevolgen ervan. Als B&P Professionals willen wij deze blog beginnen met alle mensen te bedanken die zich inzetten en samenwerken om het coronavirus te verslaan en keihard bezig zijn om op welke manier dan ook zorg en hulp te bieden aan de medemens. Jullie zijn TOPPERS! En over toppers gesproken, onze eigen medewerkers werken waar mogelijk ook gewoon door voor onze klanten. Bij B&P Professionals zetten wij als één team de schouders eronder, samen met onze medewerkers en met en voor onze opdrachtgevers. Want ook in een tijd als deze geloven we in ons credo: samen komen we verder!

Wat doen wij tegen corona?

Net als veel andere organisaties moeten ook wij helaas afwijken van het vertrouwde proces van op kantoor komen, fysiek bij elkaar zijn, samenwerken en sparren. Het coronavirus geeft een andere dimensie aan de manier van werken en samenwerken en daarmee een andere invulling van de dag. Mensen werken de komende weken veelal vanuit huis, waardoor de aanwezigheid op kantoor minimaal is.

Deze veranderingen zorgen ervoor dat zaken als samenwerken, communicatie en onderlinge afstemming nog belangrijker worden om successen te boeken. Daar werken we met elkaar nog intensiever aan dan normaal gesproken. Het maakt mij trots om te zien hoe goed wij als collega’s de schouders eronder zetten. Er worden duidelijke afspraken met elkaar gemaakt, intern overleg maakt plaats voor digitaal overleg vanuit huis en door de informele werksfeer die er heerst binnen B&P Professionals merk je in deze tijd dat thuiswerken ook zorgt voor een vorm van samenhorigheid. Bellen, appen, mailen en facetimen wordt veelvuldig gedaan, waardoor je toch het gevoel houdt dat je samen bent en één team vormt.

Dit maakt B&P Professionals speciaal, een warme organisatie die de mens centraal stelt zowel intern op kantoor als extern bij onze opdrachtgevers. Voor onze medewerkers geldt: wij zullen te allen tijde bereikbaar zijn voor jullie, ondanks de minimale bezetting op kantoor. En ook potentiële medewerkers die via ons solliciteren hoeven niet te vrezen voor vertragingen bij sollicitatieprocedures. De onderlinge afstemming en samenwerking is en blijft top geregeld, onze diensten blijven doorgaan zoals jullie dat van ons gewend zijn.

B&P Professionals onderscheidt zich door persoonlijk contact en het leveren van maatwerk. We zijn een organisatie die verder kijkt dan het cv, waarin de mens centraal staat. Een organisatie die volop kansen en mogelijkheden biedt voor mensen die op zoek zijn naar werk of al via ons aan het werk zijn. Ook in deze moeilijke tijd staat B&P Professionals voor jullie klaar. Voor de werkenden binnen B&P Professionals: heel veel succes; we komen deze periode samen door! Voor werkzoekenden: wij komen graag met jullie in contact om jullie verder te helpen aan een leuke, interessante baan. Dromen kunnen ook in deze moeilijke tijd gerealiseerd worden!

Bij B&P Professionals luidt ons motto: ‘’Samen komen wij verder’’. Laten wij dus gezamenlijk het coronavirus verslaan, zodat wij ons dagelijks leven weer kunnen oppakken. Let’s beat Corona en tot snel!

Desney Jansen

Recruiter B&P Professionals

B&P in beeld