fbpx
Zwolle
40 uur per week
2500-3800
Verzekeren

Adviseur zakelijke verzekeringen binnendienst

Staat de klant bij jou altijd centraal en ben je thuis in de wereld van risico’s en verzekeringen? Wil jij aan de slag in een regisserende functie bij een grote regionale intermediair in de regio Zwolle? Reageer dan snel!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Deze robuuste verzekeringsintermediair is een stabiel en groeiend familiebedrijf in de regio Zwolle en heeft ruim 200 medewerkers. Zij adviseren over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast beschikt de organisatie over een eigen makelaardijafdeling.

In haar dienstverlening streeft de onderneming naar tevreden en enthousiaste klanten. Gemiddeld waarderen de klanten hun dienstverlening met een dikke 8. Onze opdrachtgever hecht grote waarde aan deze klantfocus en streeft organisatiebreed naar deze toewijding. Regelmatige teamuitjes en informele borrels en bijeenkomsten versterken deze gedeelde commitment.

Functie

Als adviseur verzekeringen binnendienst werk je vanuit het zakelijke adviesteam (23 collega’s). Samen met jouw collega buitendienstadviseur ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor een complete zakelijke klantenportefeuille. Je beantwoordt vragen, plant afspraken in, verwerkt wijzigingen, geeft verzekeringsadvies en sluit verzekeringen af. Daarnaast denk je actief mee over hoe de klanten nóg beter geholpen kunnen worden. Door jouw bijdrage loopt intern alles op rolletjes. Je ondersteunt niet alleen, maar voert zelf de regie. Je staat dus ook stevig in je schoenen.

Functie eisen

  • Jij beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring op het gebied van (zakelijke) verzekeringen.
  • Bij voorkeur ben je al in het bezit van WFT Schade particulier + zakelijk, Inkomen en Vermogen, of bereid deze diploma’s te halen
  • Wij zoeken mensen die de drive hebben om zich continu te blijven ontwikkelen en daar wordt ook flink in geïnvesteerd door onze opdrachtgever.
  • Om deze functie succesvol te kunnen uitoefenen zijn sterke communicatieve vaardigheden essentieel, zowel mondeling als schriftelijk
  • Een adviseur verzekeringen binnendienst heeft een commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Met jouw enthousiasme, positieve en proactief houding maak jij het verschil!
Aanbod

Jij krijgt als adviseur verzekeringen binnendienst de mogelijkheid om onderscheidend te zijn binnen de zakelijke verzekeringsmarkt. Vanuit het zakelijk adviesteam en samen met jouw collega buitendienst zorg je voor een optimale klantbediening. Vanuit een regisserende rol stel jij de klant centraal. Jouw rol als intermediair neem je zeer serieus.

Er heerst een uiterst prettige werksfeer in een jong en enthousiast team. Voor jouw inspanningen ontvang je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen.


B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp