Doetinchem/Zevenaar
38 uur per week
2500-3200
Verzekeren

Adviseur particulieren verzekeringen

Hou jij van face to face klantcontact en voorzie jij particulieren klanten en prospects graag van verzekeringsadvies? Word jij het gezicht en het uithangboord van de winkels in Doetinchem en Zevenaar? Dit is jouw baan!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de acht Regionale Univé’s. Met als werkgebied Twente, de Achterhoek en de Liemers. Klanten kunnen terecht voor verzekeringen, hypotheken en andere diensten die zekerheid bieden. Voor elke klant is er altijd een adviseur van Univé in de buurt. Fysiek in één van de elf winkels in de regio, telefonisch of online via de App. Mooi toch? De ongeveer 125 particuliere en zakelijke adviseurs krijgen ondersteuning van collega’s als het gaat om financiën, marketing, communicatie, P&O, ICT, schadeafwikkeling en compliance.

Jij gaat deel uitmaken van het team Particulier in de Achterhoek en de Liemers.

Functie

In deze functie adviseer je (potentiële) particuliere klanten over het voorkomen, beperken en verzekeren van hun risico’s. Samen met jouw collega’s voel jij je de ‘ondernemer’ van de winkel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent een adviseur die gelooft in de kracht van samen. Met jouw energie en enthousiasme maak je elke dag het verschil!

Je adviseert over complexe verzekeringsproducten zoals uitvaart en overlijdensrisico- en lijfrenteverzekeringen. Daarnaast heb je een sterke focus op het netwerken en acquireren van nieuwe klanten. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor alle operationele en commerciële activiteiten. Ook neem je deel aan een aantal projecten en heb je vanuit intrinsieke motivatie een voorbeeldfunctie én ben je een kartrekker naar andere collega(s).

Functie eisen

Je bent dé commerciële ondernemer, die graag de kartrekker is in het team, initiatief neemt en met originele ideeën en acties de klanten naar de winkel trekt. Op het gebied van houding en gedrag straal je professionaliteit uit. Je bent creatief, energiek en resultaatgericht, maar verliest nooit uit het oog dat je met mensen werkt. Voor jou is een 9+ klantervaring het meest belangrijk en dat zie je terug in ieder gesprek dat je in jouw winkel voert. Je vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen en jouw vakkennis te vergroten. Je bent flexibel en vindt geen probleem om op meerdere locaties te werken, in diverse teamsamenstellingen.

Wij vragen

  • Minimaal een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding;
  • De diploma’s Wft Basis en Schade Particulier zijn een must. Schade Zakelijk en Vermogen een nice-to-have.
  • Ervaring met commercieel advies in de particuliere verzekeringen;
  • Feilloze verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van de verzekeringsbranche (kent de actualiteiten).
Aanbod
  • Fijne werksfeer: plezier hebben in je werk staat bij ons voorop.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, bedrijfsfitnessregeling en een goede pensioenregeling.
  • Wil jij de beste worden in je vak? Wij bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen via onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Reiskostenvergoeding.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp