fbpx
Apeldoorn
38 uur per week
2700-3600
Verzekeren

Adviseur Ondernemersdesk

Voor onze opdrachtgever, een grote landelijke verzekeraar, zoeken wij voor de regio Midden/Noord-Nederland een adviseur zakelijk verzekeringen (binnendienst). Ben jij iemand met kennis van én ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen en wil je aan de slag bij een toonaangevende organisatie? Reageer dan snel!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Jij gaat werken bij een grote landelijke verzekeraar met 8 verschillende clusters door heel Nederland. Als adviseur zakelijke verzekeringen vertegenwoordig jij het cluster Midden Nederland. Momenteel wordt er volledig thuisgewerkt. Jij gaat werken bij een grote landelijke verzekeraar met 8 verschillende clusters door heel Nederland. Als adviseur zakelijke verzekeringen vertegenwoordig jij het cluster Midden/Noord Nederland. Momenteel wordt er volledig thuisgewerkt. Wanneer er weer op kantoor gewerkt mag worden is jouw standplaats Apeldoorn, Staphorst, Stadskanaal of Hoogeveen. Thuiswerken blijft een groot recht en is volledig ingevoerd en gefaciliteerd binnen de organisatie.

Functie

In deze rol ben je onderdeel van de ondernemersdesk zakelijk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor verzekeringsklanten in het zakelijke segment. Je bent in staat om accuraat de vraag van de klant te beantwoorden of het probleem op te lossen. Waar nodig zorg je dat het proces wordt gestart wat leidt tot een klantgerichte invulling van de klantbehoefte. Je bent commercieel verantwoordelijk voor het creëren van kansen vanuit het klantcontact.

Jij streeft naar totaaladvies en totaalrelaties, waardoor cross-selling een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket is.

Functie eisen

Je bent resultaatgericht, enthousiast en stelt van nature de klant centraal. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Jij bent klantgericht, je hebt een ondernemende instelling en je bent ambitieus! Tegelijkertijd zijn integriteit en betrouwbaarheid voor jou belangrijke kernwaarden. En je kunt omgaan met een hoge werkdruk!

Naast de benodigde specifieke verzekeringsdiploma’s is de juiste instelling erg belangrijk. Je wilt graag groeien en leren. Er wordt geïnvesteerd in jou als persoon, maar er wordt ook wat van je gevraagd! Omnichannel klantbediening, een flexibele instelling en het enthousiasme om je de functie snel eigen te maken.

Jij beschikt over:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 -opleiding
  • Je bent in het bezit van de diploma's WFT Basis (must), Schade Particulier (must), Schade Zakelijk (pré) en Inkomen (pré) (PE-actueel).
  • Ervaring in een soortgelijke functie binnen het verzekeringsdomein


Aanbod

Een prettige werksfeer, aandacht voor elkaar en een goede samenwerking. Jouw ontwikkeling wordt volop gestimuleerd. Ook krijg je:

  • Korting op je verzekeringen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst.
  • Een goed salaris (€2700-€3600 bpm), 13e maand en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp