Diverse locaties in Nederland
36 uur per week
Marktconform
Bancair & Verzekeren

Adviseur Klantenservice Particulieren

Voor een relatie zijn wij op zoek naar startende adviseurs die kunnen multitasken en blij worden van veel klantcontact met ondernemers. Als Adviseur Klantenservice Particulieren word je gefaciliteerd in je ontwikkeling. Een mooie start van jouw loopbaan, pak jij deze kans?

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

De afdeling is de plaats waar alle particuliere klanten via verschillende kanalen terecht kunnen voor hun dagelijkse bankzaken. Je beantwoord de vragen van de klanten via de telefoon, e-mail en chat. Het streven van de afdeling is dat de klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken en er daarbij nooit alleen voor staan. Of het nu gaat om de dagelijkse bankzaken of op belangrijke momenten in het leven van de klant.

Functie

Je start met een prachtig opleidingstraject, waarin jij je ontwikkelt tot Adviseur Klantenservice Particulieren. Gedurende drie weken krijg je vakinhoudelijke- en competentietrainingen. Hiermee leg je een goede basis, waarna je start met het ‘learning on the job’- traject. Je wordt door je teamcoach gecoacht en door ervaren collega’s begeleid zodat jij kan uitgroeien tot een 9+ adviseur. Als adviseur ben jij de ogen en oren van de bank en sta je continue, via telefoon, chat en e-mail, in contact met de Particuliere klant. Je stelt de juiste vragen en vraagt waar nodig door, zodat je snel samen met de klant helder hebt welke informatie of ondersteuning er precies nodig is. Je adviseert klanten proactief, je pikt signalen op en zet graag een stapje extra. Bij complexe zaken kun je rekenen op collega’s met specialistische kennis. Je vraagt actief om feedback om je te kunnen blijven ontwikkelen en komt zelf met verbetervoorstellen.

Functie eisen

 • Een MBO niveau 4 diploma;
 • Een WFT Basis diploma vòòr het selectiegesprek;
 • 1-3 jaar ervaring in een dienstverlenende (bij)baan is een pré;
 • De drive om WFT Schade particulieren binnen drie maanden na indiensttreding te halen;
 • De volgende competenties: samenwerken, communicatief vaardig, resultaat gericht, lef, een proactieve- en dienstverlenende houding.
Aanbod
 • Detacheringsovereenkomst voor bepaalde tijd;
 • Uitstekend salaris en goede secundaire voorwaarden als reiskosten, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen conform CAO;
 • We investeren in jou door het aanbieden van opleidingen en trainingen, maar ook in persoonlijke ontwikkeling;
 • Deelname aan leuke bijeenkomsten en uitjes georganiseerd door B&P Professionals;
 • Begeleiding, aandacht en betrokkenheid middels fieldmanagement;
 • Onderdeel worden van een leuke en informele organisatie waarbij “de mens centraal staat”.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp