fbpx
Hoogeveen
38 uur per week
€3000 - €4000
Verzekeren

Account Support

Heb jij affiniteit met transport en logistiek? Spreek jij de taal van zakelijke verzekeringen? Ga dan aan de slag als relatiebeheerder bij deze specialistische verzekeraar!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

De transportsector is volop in beweging, de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Onze opdrachtgever speelt daarin een sleutelrol als dé verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water. 

Hun missie is: klanten ontzorgen op hun weg naar continuïteit en veiligheid met (innovatieve) producten en diensten. En zij willen hen tot de veiligste vervoerders van Europa maken, want zij staat óók voor transportveiligheid.

Iedere dag opnieuw doen ze hun uiterste best om de ambitieuze doelstellingen waar te maken. Dit gebeurt vanuit een bevlogen en warme werkomgeving met leuke, inspirerende collega’s.

Functie

In de rol van account support staat de klant centraal. Jij ontzorgt jouw collega’s binnen het klantteam, door optimale ondersteuning te bieden. Je draagt zorg voor de eerste lijn afhandeling van klantverzoeken, zowel telefonisch als per e-mail. En je krijgt ook de ruimte om klanten te adviseren en verkoopkansen te signaleren. Daarnaast zorg je voor de afhandeling van administratieve taken. Als onderdeel van het klantteam draag je gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de klanten. Zie jij verbeterkansen, laat dan van je horen! Samen elke dag een beetje beter. Ben jij de nieuwe held?!

Functie eisen

Zakelijk verzekeren is helemaal jouw vak! Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau en bent je in het bezit van Wft basis, Wft schade particulieren (eis) en Wft schade zakelijk (pré). Je wil je blijven ontwikkelingen op het gebied van vakinhoudelijke kennis om in de toekomst verder te kunnen groeien.

Je bent een echte teamspeler en hebt je een klantgerichte instelling. Dit houdt in dat je goed kunt luisteren en klantsignalen ontvangt. Ook zie je commerciële kansen en laat je deze niet liggen. Je hebt oog voor detail en niets ontgaat jou. Je haalt een uitdaging uit het zo goed mogelijk verwerken van de administratie

Jij herkent jezelf in de waarden: initiatiefrijk zijn, beslissingen durven te nemen, gefocust zijn en resultaatgericht?

Aanbod

Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week, met veel verantwoordelijkheid in een groeiende en mensgerichte organisatie;

  • Ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling
  • Een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is
  • Salaris: minimaal € 2.266 en maximaal € 3.238 (op basis van een 38-urige werkweek)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%
  • 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek)
  • De mogelijkheid om tijdelijk meer of minder te werken
  • Een ruim aanbod op het gebied van opleidingen
  • Een premievrij pensioen
  • Een actieve personeelsvereniging met afwisselende activiteiten
  • Een stimulans voor vitaliteit door onder andere sporten met korting, workshops en stoelmassage.
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp