fbpx
Sliedrecht/thuis
38 uur per week
3000-4000
Verzekeren

Acceptant Brandverzekeringen Zakelijk

Hey acceptant brand opgelet! Dit is een groot risico op een leuke nieuwe en veelzijdige baan bij een toonaangevende landelijke verzekeraar! Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op!

Interessante baan?
Solliciteer nu

Organisatie

Jij gaat werken bij een grote landelijke verzekeraar met 8 verschillende clusters door heel Nederland. Als adviseur zakelijke verzekeringen vertegenwoordig jij het cluster Zuid-Nederland. Momenteel wordt er volledig thuisgewerkt. Wanneer er weer op kantoor gewerkt mag worden is jouw standplaats regio Rotterdam. Thuiswerken blijft een groot recht en is volledig ingevoerd en gefaciliteerd binnen de organisatie.

Functie

De afdeling brandacceptatie & risicobeheer werkt voortdurend aan de gewenste ontwikkeling, de kwaliteit en het rendement van de eigen brandverzekeringsportefeuille.

Als Acceptant beoordeel en accepteer je te verzekeren brandobjecten volgens de acceptatierichtlijnen. Zo nodig stel je aanvullende voorwaarden ten aanzien van eigen risico, in- en uitsluitingen en preventieve maatregelen. Bij afwijkende risico’s schakel je, indien nodig, een technisch inspecteur/taxateur in.

Je ondersteunt de verzekeringsadviseurs tijdens het advies- en offertetraject over acceptatienormen, voorwaarden en risicopremies. Je levert input voor offertes en bijbehorende correspondentie met betrekking tot het acceptatietraject of stelt deze zelf op. Je zorgt dat dossiers adequaat ingericht, transparant, volledig en ‘Wft-proof’ zijn.

Functie eisen

Je bent een verzekeringsprofessional met analytisch vermogen en oog voor detail. Je bent een volwaardige sparringpartner voor de commerciële organisatie. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je weet de juiste balans te vinden tussen klantgerichtheid en het vasthouden aan acceptatierichtlijnen. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs. Heb jij een relevant HBO diploma dan heeft dat onze voorkeur. Met een succesvol afgeronde MBO opleiding én technische of bouwkundige kennis nodigen wij je ook uit te solliciteren.

  • je hebt een opleiding op Hbo-niveau
  • beschikt over de Wft diploma’s Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk
  • Assurantie A-Brand of Branche Brand zijn een pré
  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de brandschadebehandeling
Aanbod

Een prettige werksfeer, aandacht voor elkaar en jouw vitaliteit. Daarnaast wordt jouw ontwikkeling volop gestimuleerd.

Ook krijg je:

  • Korting op je verzekeringen
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst.
  • Een goed salaris (€3000-€4000 bpm)
  • 13e maand
  • Goede pensioenregeling
B&P in beeld
Sollicitatieformulier
Voornaam is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Whatsapp