fbpx
Header Blog Bericht
Donny de Vos

2019: Wat een jaar!

2020 staat alweer voor de deur. Wat is 2019 toch razendsnel voorbij gevlogen. Aan de ene kant jammer dat de tijd zo snel gaat, omdat ik nog zoveel dingen wil doen. Aan de andere kant is het ook een goed teken, omdat dit doorgaans betekent dat je genoeg te doen hebt, je leuk werk doet en met plezier naar je werk gaat. Time flies when you are having fun! Voor mij persoonlijk kan ik zeggen dat dit zeker het geval is. Als ik terugkijk op afgelopen jaar, dan kijk ik terug op een mooi, succesvol en gezond jaar. Zowel voor mijzelf als voor B&P Professionals.

Terugblik op 2019

In 2019 hebben we binnen B&P professionals mooie stappen gezet, goede resultaten geboekt en veel zaken gerealiseerd, zowel kwalitatief als kwantitatief. We hebben een mooie groei gerealiseerd, werken volgens een nieuwe marketingstrategie, nieuwe en handige IT-tools geïmplementeerd, een uitbreiding van onze klantenportefeuille gerealiseerd, nieuwe medewerkers aangenomen die van toegevoegde waarde zijn voor het team, relaties blij gemaakt, professionals zien groeien en vooral ook heel hard gewerkt! Uiteindelijk leverde ons dat ook de FD Gazellen Award 2019, een award die we nu voor het 2e jaar op rij hebben mogen ontvangen en die wij in 2020 natuurlijk weer willen ontvangen. Daar gaan we ook komend jaar weer onze uiterste best voor doen.

Dit alles maakt mij en mijn collega’s bij B&P Professionals erg trots. Dit is mede waarvoor we het doen. En als kers op de taart is het zo dat we in december 2019 ook nog eens 5 jaar bestaan als organisatie. Een mooie mijlpaal waar we als team en organisatie ook erg trots op zijn. Maar meer hier over in de maand december.

Laten we december vooral gebruiken om het jaar goed af te sluiten, te toosten op 2019 en vooruit te kijken en de puntjes op de i te zetten om ook van 2020 een prachtig jaar te maken. Een jaar waarin we wederom klaar zullen staan voor onze opdrachtgevers en onze professionals. Voor nu een goede laatste maand voor eenieder en alvast hele fijne feestdagen gewenst met vrienden, familie en dierbaren. Want vergeet niet: samen komen we verder!.

 

 

Blog Bericht 2019 Wat een jaar
B&P in beeld