fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

‘Op naar een mooie toekomst met B&P’

In Januari zijn wij op bezoek geweest bij Victoria! Victoria vervult momenteel de functie als Coach Betalen Zakelijk bij de Rabobank. Wil jij meer te weten komen over Victoria en haar ervaring met B&P? Lees dan verder!

Victoria Cuntapay

Victoria Romana Cuntapay; een naam die klinkt als een klok. Een naam die meteen ook vragen oproept. ,,Ja, dat snap ik, dat je daar naar vraagt. Maar de roots van mijn beide ouders liggen op de Filipijnen, vandaar. Zelf ben ik in Nederland geboren, netals mijn oudere broers en zus die hier ook zijn opgegroeid. Mijn pa en ma kwamen in 1972 hierheen, ikzelf woon momenteel in Amsterdam en dat doe ik met veel plezier.” Haar werk geeft d’r veel genoegdoening, maar ze heeft ook andere passies. Die liggen vooral op het culinaire vlak. ,,Ja, ik kook heel graag. Ik heb in het verleden zelfs een eigen cateringbedrijf gehad. Dat gaf mij veel plezier, maar kostte ook erg veel tijd, vooral in de avonduren en weekends. Dit werk heb ik zo’n twee jaar gedaan, van 2015 tot aan 2017. Wat ik kookte voor de mensen? Echt alles en ik kwam nog eens ergens, van bruiloften tot aan bedrijfsfeestjes. Nu kook ik dus nog vooral alleen voor mijn gezin, vrienden en familie.”

Uiteindelijk koos zij dus toch voor werk waar ze ook eerder al actief in was, in het financiële wereldje. Nu is ze dus in dienst bij B&P; dat is sinds oktober het geval. De afstand van de hoofdstad van het land naar de werkplek in de provinciehoofdstad Arnhem is voor de 33-jarige B&P’er geen enkel probleem. ,,Zeker niet, een klein uurtje rijden en ik ben op kantoor. Maar ja, door corona werkt bijna iedereen thuis, zo ook ik. Dat heeft nadelen en voordelen tegelijk.” Nadeel is dat ze het enthousiaste team van B&P nog niet al te goed heeft leren kennen. ,,Dat komt op termijn vast goed. Ik begin het hele coronagebeuren natuurlijk aardig zat begin te worden, we zitten er al bijna een jaar in besef ik nu. Hopen dat het gauw goed komt dus.”

Coach Betalen Zakelijk

In het team Zakelijk bij het COZ Rabobank vervult ze de functie van Coach Betalen Zakelijk en ze vertelt vol enthousiasme wat die taak allemaal inhoudt. Verder praat ze ook honderduit over wat haar leven nog meer behelst. Om met het zakelijke te beginnen. ,,Samen met Peter Meulen werk ik uitstekend samen en begeleid ik het coachingstraject en probeer nieuwe medewerkers wegwijs te maken in de processen. Verder ben ik betrokken bij het inwerken van diezelfde medewerkers.” Ook helpt de Amsterdamse de klanten om een stapje te zetten op de carrièreladder. ,,Dat gebeurt op maandag en dinsdag bijvoorbeeld met een heuse kick-off waar wij online een presentatie houden. Momenteel hebben we veertien nieuwe medewerkers en die verdelen we over de diverse coaches. Daar ben ik ook mede verantwoordelijk voor. Dit gebeurt allemaal met de modernste technieken, zoals met videocalls en met bijvoorbeeld Kahoot.” Ze prijst het bedrijf om de tools die er zijn. ,,Het is allemaal heel prettig werken”, vertelt Romana Cuntapay tot slot geestdriftig. ,,Ik heb sowieso een erg goed gevoel bij B&P, ik vind het echt een heel warm bedrijf waar ik zolang mogelijk zou willen blijven werken. De lijntjes zijn kort en alle collega’s zijn heel prettig benaderbaar. Het valt me namelijk erg op dat je supersnel antwoorden krijgt op de vragen die je stelt. Op dus naar een mooie toekomst!”

Klik hier voor het LinkedIn profiel van Victoria!

B&P in beeld