fbpx
Header Nieuws Bericht
Tijn Langenberg

‘Gestaag doorgroeien’ hét doel van Seesing bij B&P Professionals

Hij is sinds juni 2020 officieel in dienst bij B&P Professionals en ziet het bedrijf belangrijke stappen zetten in de professionalisering. Plezier heeft Dennis Seesing volop. Zijn functie verenigt vele facetten, hij combineert directietaken met fieldmanager en accountmanagement groot MKB. Hij draagt verantwoordelijkheid voor het interne en externe personeel. ,,Processen optimaliseren, daar draait het de komende tijd allemaal om. Heerlijk om daarbij betrokken te zijn.” 

Seesing zou in eerste instantie stille aandeelhouder worden, maar na gesprekken met algemeen directeur Niek Bleumink liepen de zaken anders. De zichzelf ‘nuchtere Achterhoeker’ noemende man uit Lichtenvoorde legt vol enthousiasme uit. ,,We wilden een nieuwe strategie en visie neerzetten en van het één kwam het ander. Sinds juni 2020 ben ik officieel in dienst en dat bevalt heel erg goed. Mijn huidige werk vertoont veel raakvlakken met mijn toenmalige job, ik had namelijk tien jaar lang een eigen uitzendbureau. Met B&P  zijn we momenteel vooral aan het verbreden en bezig met het spreiden van risico’s. Naast fieldmanager en accountmanager groot MKB voer ik directietaken uit en ben ik verantwoordelijk voor het interne en externe personeel.” Dat aantal is groeiende en groeiende, alhoewel dit niet het belangrijkste parool is bij het bedrijf. ,,We hebben er twaalf intern en zestig extern. Het is heus zo dat er daar nog wel een paar bij mogen, maar dat is niet het belangrijkste. Juist de kleinschaligheid en het gestaag willen groeien is de kracht van ons bedrijf. Processen optimaliseren bij B&P, dat is veel belangrijker op het moment.”

Naast zijn werk houdt Dennis zich vooral bezig met sport. Hij is jarenlang trainer geweest van diverse voetbalclubs. Zijn gezin - met vrouw Wendy, dochter Fem van 10 en zoon Nout van 8 - is echter het belangrijkste. ,,Mijn trainersloopbaan staat stil sinds de komst van de kinderen, maar ik ben blij dat ik nog wel mijn zoon training kan geven, bij Longa in Lichtenvoorde. Erg leuk hoor. Verder ben ik een fanatieke skiër, heerlijk om met mijn gezin de sneeuw op te zoeken. Jammer dat het door corona deze winter niet kan.” Het is genoemd, hij is jarenlang trainer geweest. ,,Ja, wel twintig jaar. Het mooie is dat dit coachen raakvlakken vertoont met het werk. Prachtig om die overeenkomsten te ontdekken. Het omgaan met mensen, het gebruiken van ieders kwaliteiten, het benadrukken wat iemand wél kan in plaats van wat hij of zij niét kan, elk mens is even belangrijk bij B&P.” Tot slot kijkt Dennis vooruit op tijden die komen gaan. ,,We willen goed in de organisatiefase terechtkomen en de langetermijnvisie voor ogen houden. Zowel intern als extern willen we gestage groei blijven realiseren. Een solide beleid en een stabiel bedrijf neerzetten en kwaliteit boven kwantiteit blijven zien, daar blijft het om gaan. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet!”

 

B&P in beeld